tag:blogger.com,1999:blog-9101165655109552717.post8742641264267921633..comments2022-03-31T03:20:20.111+03:00Comments on Fatoşun Köşesi: Zeytinyağlı Taze Fasulye ve Zeytinyağlı Mercimekli PatlıcanFatosun Kosesihttp://www.blogger.com/profile/12316153546607167864noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9101165655109552717.post-67400948728902776562011-08-29T21:06:25.920+03:002011-08-29T21:06:25.920+03:00ben seviyorum ve evet çiğden yaptım. gayet lezzetl...ben seviyorum ve evet çiğden yaptım. gayet lezzetli oldu. <br />sevgiler herkese :)Fatosun Kosesihttps://www.blogger.com/profile/12316153546607167864noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9101165655109552717.post-89617917458444728642011-08-29T20:35:06.595+03:002011-08-29T20:35:06.595+03:00Patlıcanların çiğ olarak konulması ilginç..Et et o...Patlıcanların çiğ olarak konulması ilginç..Et et olmuyor demek ki, bu kadar lezzetli olduğuna göre:) Değişik bir tarifmiş arkadaşım, ellerine sağlık. Bu arada, elbette, zeytinyağlı soğuk yenir ve bir gece dolapta eskimesinde fayda vardır, aynı fikirdeyiz kesinlikle:)) Toygan'dan selamını aldım, sağol..LEZZETLİ SOMUNLARhttps://www.blogger.com/profile/05341549534660118750noreply@blogger.com