Yazılardan Haberdar Olun

E-mail Adresiniz :

12 Haziran 2009 Cuma

AŞK'TA GURUR VE İNAT / VAINNESS AND OBSTINATE IN LOVE

Merhabalar,

Azönce televizyonda izlediğim bir programın konuşmaları arasında Aşk'ta gurur ve inatın yıkıcı, yıpratıcı ( mı ) olduğundan söz edildi. Gurur ve inat ortadan kalkınca sorunlar da ortadan kalkarmış.

Aynı fikirde misiniz ? Sizce Aşk'ta gurur ve inatin etkisi nedir? Siz aşkınızda gururlu ya da inatçı mısınız ? Ya da her ikisi birden mi ?

Yorumlarınızı ya buradan ya da cincinoglufatos@gmail.com adresine yollar mısınız? Maille gelen yorumları ben buraya ekleyeceğim.

Herkese sevgilerimle,


Gece Mavisi Fatos

*******************

Hello,

In a recent TV programme this was one of the subjects : Vainness and being obstinate gives harm and destroys Love. They also said that, when there is no more vainness and being obstinate, then there is no issue left.

Do you agree with this ? What is your opinion about " how vainnness and being obstinate effects Love"? What is your behaviour in Love? Either or both or neither ? :))

You can place your comments here or email to cincinoglufatos@gmail.com .

With Love,

Night Blue Fatos



2 yorum:

Fatosun Kosesi dedi ki...

NIHAL'IN MESAJI:
Gece mavisi fatoş ilk olarak bütün aşklara selam olsun o neyüce bir duygudur ! insanı ne hallere sokar aşk bazen duru bir deniz bazende fırtınallar dolu okyanus içinde birçok şeyi barındırır duygular karman çorman içinden çıkılamaz bir hal alır işte o an fırtınadan kaçmak duru denizlere yelken açmak ister .İnsan Duygularından uzaklaştıgı anda insanlıktan çıkar BİZİ BİZ YAPAN DUYGULAR ,DÜŞÜNCELER VE HİSLERİMİZDİR BUNLAR OLMASAYDI HİÇBİRİMİZİN BİRBİRİMİZDEN FARKI KALMAZDI!!
düşünebiliyormusun sürekli kendini kapamış duygularını engellemiş bir hayatı (benim için korkunç) insanı insan yapan duygularımızdır herkesi çok seviyorum senide gece mavisi .

Sevgiler,
Nihal

Fatosun Kosesi dedi ki...

SADE DENIZLER’IN YORUMU

Aşkta Gurur ve İnat

Gurur ve inat hayatın hangi alanında işe yaramış ki acaba... Gurur, eğer emek verilerek elde edilmiş bir başarı ile ortaya çıkan duygu ise güzel… İnat, tam olarak kendisi değil de azim, istikrar gibi bir şekil ile taşınıyorsa iyi…
Fakat huy olarak bakarsak; hayatta yürürken ayağınıza dolanır, hızınızı keser onlar. Oysa hayat akarken hızlı hızlı yürümek lazım…

Gurur ve inat hayatın her alanında bizi zımparalarken aşkın içinde kendimizi, O’nu, ilişkiyi zehirler kesinlikle. Bir aşkın içine düşerken; bırakın kendinizi düşsün… Ama gurur ve inadınızı atın uzaklara, ağırlık yapmasınlar Aşka yavaş yavaş düşmek lazım…

Aşka yakışan samimiyettir, güvendir… Tüm hataları kabul edilebilir kılar bu ikisi.
Aşka yakışan cilvedir, gizemdir… Biraz eğlenmek, biraz merak etmekle beslenir aşk…

Aşka giderken moda olanı değil size yakışanı ve sizi özel yapanı giyin…
Aşka giderken size daha güzel bir aşk yaşatacak özelliklerinizi yanınıza alın; gerisini bırakın, dönüşte alırsınız…