Yazılardan Haberdar Olun

E-mail Adresiniz :

4 Ağustos 2009 Salı

Selimiye / Marmaris

Odamdan deniz manzarası
Kahvaltı ve yemek masamız ( Seray Pansiyon ) Selimiye - 1
Selimiye - 2
Selimiye - 3
Selimiye - 4

Merhabalar:),

Şu anda bir geceyarisi Marmaris / Selimiye'de Ada pansiyon'da kaldigim odanin önünde bir taraftan denizi seyrediyor bir yandan yazı yazıyorum. Ağustos böcekleri ve uzaktan denizden gelen bazı hoş sesler var. Yazı yazdığım için balkonda ışık yakmak zorunda kaldim, ışığı kapatınca nefis bir gökyüzü manzarası beni bekliyor.

Hep duyuyorudm burayı ve uzun zamandır gelmek istiyordum, ancak gelebildim. Burası havanın, denizin çok güzel olduğu ve herşeyden önemlisi yerli halkın çok cana yakın, misafirperver olduğu, insanlığın unutulmadığı bir yer. Büyükşehrin ya da başka birşeyin çarkına kapılıp insan olduğunuzu unuttuysanız ve burada yaşamaya karar verdiyseniz sizi de kendilerine benzeteceklerinden emin olabilirsiniz. :)

Buraya ya kendi aracınızla ya da Marmaris'ten minibüsle gelmeniz gerekiyor. Marmaris'ten günde sadece 6-7 kez sefer var. Bu nedenle herkesin fazla gelmediği ve rağbet etmediği bir yer.
Özünü korumasını da buna borçlu bence.

Eğer Selimiye'ye ve/veya Ada pansiyona gelmek isterseniz, bana mail yollayin, ben size bildiğim iletişim numaralarını verebilirim. Ada pansiyonun internet sitesi önümüzdeki sezona hazır olacakmış.

Herkese huzurlu, mutlu ve keyifli günler dilerim.

Sevgilerimle,


Gece Mavisi
Fatoş



4 yorum:

Işıl dedi ki...

Fatoş cum

Selimiye'ye bizde hayran kaldık geçen sene.
O kadar güzel tarif etmişsin ki kaldığın yeri bilmeyenler için bir fotoğraf koyman şart oldu :)
Sardunya REstaurant'ta yemek yemelisin mutlaka!!!
Kalamar!!!!!

Unknown dedi ki...

Fatos Hanim,

Ada pansiyonun telefonunu alabilir miyim lutfen.

Simdiden tesekkurler.

Damla

Fatosun Kosesi dedi ki...

Merhaba Damla,

Tabii ki verebilirim.
Senol Bey - 0546 214 25 45.
Bizim kaldigimiz oda giris katinda denize bakiyordu. Musaitse onu isteyebilirsiniz. Diger odalarin hepsi arka tarafa bakiyordu.
Bir de cati kati var apart gibi. Onun da manzarası guzel. Duruma gore bakarsiniz. Kahvalti dahil olunca kahvaltiyi yan taraftaki pansiyonun bahcesinde veriyorlar. ( Kuzeninin yeri ). Selimiye'de ogle ve aksam yemeklerini pansiyonda yemek isterseniz sabah kahvaltisinda haber vermeniz gerekiyor. Aksam yemegini disarda yiyecekseniz rezeravsyonunuzun olmasi gerekiyor. Koy meydani dedikleri yer var. Boyle dedikleri icin farkli dusunuyorsunuz ama orasi "marina":)

Iyi tatiller simdiden,

Beni hatirlamazsa Ali Tunga'nin ve Kader bey'in arkadasi ve anne-kiz gelmisler diyebilirsiniz.

Selamlar,

Fatos

Işıl dedi ki...

Fotoğraflar süper olmuş.
Canım şimdi oralara gitmek istiyor :)